1. reviews
  2. Kodak FZ55 Blauw.

Kodak FZ55 Blauw.

5/5

Op zoek naar een camera om mooie foto’s mee te maken? Bekijk dan hier Kodak FZ55 Blauw. en bekijk of deze camera aan jouw wensen voldoet! Voor elk type fotografie is er weer een andere camera geschikt. Daarom vind je bij ons alle specificaties die je moet weten om te bepalen of Kodak FZ55 Blauw. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Kodak FZ55 Blauw.

Merk

Kodak

Type camera

Compactcamera

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type beeldsensor

CMOS Sensor

Effectief aantal megapixels

16,76 pixels

Type geheugenkaart

SD

Schermdiagonaal

2,7 inch

HDMI-aansluiting

Nee

Waterbestendig

Nee

Omschrijving van Kodak FZ55 Blauw.

Met de Kodak FZ55 Blauw kun je gemakkelijk en snel de mooiste herinneringen vastleggen. Deze camera heeft een handig, klein formaat, wat ideaal is voor mensen die veel reizen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het instellen van de camera, want deze heeft verschillende voorgeprogrammeerde modi waarmee je prachtige foto's en video's maakt. Denk aan gezichtsherkenning, waardoor de autofocus automatisch op gezichten scherpstelt. En met beeldstabilisatie creëer je trillingsvrije video's uit de hand. Bovendien heeft deze camera een handige oplader waarmee je de batterij gemakkelijk oplaadt terwijl hij in de camera zit. Kortom, deze camera is een must-have voor iedereen die graag reist en de speciale momenten wil vastleggen.

Pluspunten
  • Voor scherpe beelden van mensen gebruik je verschillende autofocusmodi, zoals glimlach- en gezichtsherkenning. Dankzij de beeldstabilisatie maak je trillingsvrije beelden tijdens het filmen. Je laat de batterij in de camera zitten tijdens het opladen, waardoor je deze minder snel kunt verliezen.

Minpunten
  • Foto's delen kan alleen via een kabel omdat de camera geen ingebouwde wifi heeft

    .

    Er wordt geen geheugenkaart meegestuurd.

Veelgestelde vragen over Kodak FZ55 Blauw.

Kodak FZ55 Blauw. is een Compactcamera. Dit is uitermate geschikt voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Kodak FZ55 Blauw. heeft een CMOS Sensor met 16,76 pixels megapixels. Het schermdiagonaal is 2,7 inch.

Kodak FZ55 Blauw. heeft de volgende extra functies:

HDMI-aansluiting: Nee

Waterbestendig: Nee

Je bestelt Kodak FZ55 Blauw. snel, eenvoudig en goedkoop via deze erkende webshop.