1. reviews
 2. Samsonite S'Cure Spinner 75cm Dark Blue.

Samsonite S'Cure Spinner 75cm Dark Blue.

5/5

Heb je nieuwe bagage nodig voor je volgende reis? Het is altijd weer een leuke ervaring om een nieuwe plek te bezoeken. Je wilt natuurlijk wel dat dit zo comfortabel mogelijk verloopt. Daar helpt een goede koffer bij. Via vraageenreiziger.nl vind jij de beste koffer of reistas die er is. Bijvoorbeeld deze Samsonite S'Cure Spinner 75cm Dark Blue.. Lees hier alles over dit reisitem.

Specificaties Samsonite S'Cure Spinner 75cm Dark Blue.

Merk

Samsonite

Garantie

5 jaar

Inhoud

102 l

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 52 cm

Diepte: 31 cm

Materiaal 

Kunststof

Gewicht

4,6 kg

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Samsonite S'Cure Spinner 75cm Dark Blue.

De Samsonite S'Cure Spinner 75 cm is een duurzame koffer met een modern design. De koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen en is daarmee bestand tegen krassen en stoten. De koffer heeft een inhoud van 102 liter en is daarom geschikt voor lange reizen. De koffer is voorzien van 360° roterende wielen, waardoor de koffer eenvoudig in elke richting mee beweegt. Ook is de koffer voorzien van een handig TSA-cijferslot. Hierdoor ben je zeker dat je bagage veilig is opgeborgen. Bovendien voorkomt de speciale dichting dat er vocht de koffer binnensijpelt. Met de interne verdeler en inpakriemen houd je je spullen georganiseerd en op de juiste plek. De Samsonite S'Cure Spinner 75 cm is de perfecte koffer voor een zorgeloos reisavontuur.

Pluspunten
 • Een hardschalige koffer beschermt je bagage beter tegen regen en stoten dan een zachtschalige koffer

  .

  - Een hardshell koffer beschermt je bagage beter tegen regen en schokken dan een zachtschil koffer. De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is

  .

  - De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor het extreem sterk is. De koffer heeft een TSA-cijferslot waardoor hij bij een inspectie in de VS door de douane wordt geopend zonder het slot te forceren

  .

  - De koffer heeft een TSA-cijferslot waardoor hij bij een inspectie in de VS door de douane geopend kan worden zonder het slot open te breken.

Minpunten
 • Over het algemeen is een koffer van polypropyleen zwaarder dan een koffer van een ander hard materiaal.

Veelgestelde vragen over Samsonite S'Cure Spinner 75cm Dark Blue.

De Samsonite S'Cure Spinner 75cm Dark Blue. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte: 75 cm
 • Breedte: 52 cm
 • Diepte: 31 cm
 • Inhoud: 102 l

Er zit 5 jaar op Samsonite S'Cure Spinner 75cm Dark Blue.. Zorg er dus voor dat je het bonnetje of de factuur goed bewaard.

Samsonite S'Cure Spinner 75cm Dark Blue. heeft een gewicht van 4,6 kg. Het is gemaakt van Kunststof.

Samsonite S'Cure Spinner 75cm Dark Blue. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Samsonite S'Cure Spinner 75cm Dark Blue. bestellen via deze link. Zo ben je ook meteen verzekerd van een goede prijs!

Bekijk ook andere bagage