1. reviews
  2. American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Midnight Navy.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Midnight Navy.

5/5

Heb je nieuwe bagage nodig voor je volgende reis? Het is altijd weer een leuke ervaring om een nieuwe plek te bezoeken. Je wilt natuurlijk wel dat dit zo comfortabel mogelijk verloopt. Daar helpt een goede koffer bij. Via vraageenreiziger.nl vind jij de beste koffer of reistas die er is. Bijvoorbeeld deze American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Midnight Navy.. Lees hier alles over dit reisitem.

Specificaties American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Midnight Navy.

Merk

American Tourister

Garantie

3 jaar

Inhoud

71,5 l

Afmetingen

Hoogte: 67 cm

Breedte: 46,5 cm

Diepte: 29 cm

Materiaal 

Kunststof

Gewicht

3,7 kg

Laptopvak

Nee

Omschrijving van American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Midnight Navy.

De American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm is een ideaal reisgezelschap wanneer je langere tijd op vakantie gaat. De koffer is verkrijgbaar in een stijlvolle Midnight Navy-kleur, waardoor hij een echte blikvanger is. Met de uitbreidbare ruimte van ruimte van 71,5 naar 81 liter heb je altijd genoeg plek voor al je spullen. De hardschalige buitenkant van polyprolyleen is sterk en bestand tegen stoten, waardoor je bagage goed beschermd is. Daarnaast is de koffer uitgerust met 4 dubbele wielen, waardoor je de koffer gemakkelijk achter je aan kunt rollen. Met het TSA slot zit je bagage altijd veilig en je zult de koffer nooit uit het oog verliezen dankzij het opvallende reliëf. De American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm is de perfecte koffer voor lange vakantiereizen.

Pluspunten
  • Een hardschalige koffer beschermt je bagage beter tegen regen en stoten dan een zachtschalige koffer. De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is. De koffer is te vergroten indien je meer ruimte nodig hebt. Een hardschalige koffer biedt meer bescherming aan je bagage tegen regen en stoten dan een zachtschalige koffer. De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is. De koffer is te vergroten als je meer ruimte nodig hebt.

Minpunten
  • Een koffer gemaakt van polypropyleen is meestal zwaarder dan een koffer gemaakt van andere harde materialen.

Veelgestelde vragen over American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Midnight Navy.

De American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Midnight Navy. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 67 cm
  • Breedte: 46,5 cm
  • Diepte: 29 cm
  • Inhoud: 71,5 l

Er zit 3 jaar op American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Midnight Navy.. Zorg er dus voor dat je het bonnetje of de factuur goed bewaard.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Midnight Navy. heeft een gewicht van 3,7 kg. Het is gemaakt van Kunststof.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Midnight Navy. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Midnight Navy. bestellen via deze link. Zo ben je ook meteen verzekerd van een goede prijs!

Bekijk ook andere bagage