VragenCategorie: LandenWie mag visumvrij reizen naar Suriname?
AvatarGast Staf gevraagd, 9 maanden geleden
Wie mag visumvrij reizen naar Suriname?
3 Antwoorden
AndyAndy beantwoord, 9 maanden geleden
Onderdanen van de volgende landen kunnen voor maximaal 90 dagen visumvrij naar Suriname reizen: Antigua en Barbuda, Aruba, Bahamas, Barbados, Belize, Bolivia, Brazilië, Colombia, Costa Rica, Dominica, Ecuador, El Salvador, Grenada,,, Guatemala. Guyana Haïti*, Honduras*, Jamaica*, Mexico*, Nicaragua*, Panama. Saint Kitts en Nevis Saint Lucia Saint Vincent en de Grenadines. Trinidad en Tobago*. Verenigde Staten van Amerika*. Vaticaanstad. *Duidt op een land waarvoor een visum vereist is voor een verblijf van meer dan 90 dagen.
JillJill beantwoord, 9 maanden geleden
Iedereen met een geldig paspoort en een retourticket mag visumvrij naar Suriname reizen. Er is geen visum nodig voor een verblijf van maximaal 90 dagen.
GabyGaby beantwoord, 9 maanden geleden
Een visum is niet nodig voor reizen naar Suriname voor burgers van de volgende landen: -Nederland -Argentinië -Brazilië -Chili -Colombia -Cuba -Ecuador -Guyana -Peru Daarnaast mogen burgers van visumvrije landen maximaal 90 dagen visumvrij in Suriname verblijven. Deze landen zijn momenteel Andorra, Antigua en Barbuda, Oostenrijk, Bahamas, Barbados, België, Belize, Bolivia , Bosnië en Herzegovina Bulgarije.