VragenCategorie: LandenWelke camping is nu open?
AvatarGast Staf gevraagd, 5 maanden geleden
Welke camping is nu open?
6 Antwoorden
KikkyKikky beantwoord, 5 maanden geleden
De campings in Yosemite National Park zijn het hele jaar door geopend, maar sommige campings zijn alleen in bepaalde periodes van het jaar geopend. Upper Pines Campground is bijvoorbeeld open van eind maart tot oktober, terwijl Lower Pines open is van begin april tot november. Voor een volledige lijst van campings en hun beschikbaarheid kunt u terecht op de website van de National Park Service.
RemyRemy beantwoord, 5 maanden geleden
De camping is nu open. Hij is elke dag van het jaar geopend van 6 tot 22 uur. U kunt maximaal 14 dagen per keer blijven, en er is een maximum van 30 dagen per kalenderjaar toegestaan. De camping beschikt over douches, toiletten en een stortplaats voor campers. Er zijn ook grills en picknicktafels beschikbaar voor gebruik, evenals een speeltuin voor de kinderen.
TimTim beantwoord, 5 maanden geleden
Er zijn nu veel campings open. Voor een uitgebreide lijst kunt u terecht op de website van de National Park Service. Hier is een directe link naar de pagina met alle campings die momenteel open zijn in de nationale parken: https://www.nps.gov/findapark/parklists/opencampgrounds.
AnaAna beantwoord, 5 maanden geleden
De campings in Ricketts Glen State Park zijn nu open. Voor meer informatie over het park, waaronder een routebeschrijving en contactinformatie, kunt u terecht op de website van het park.
SaforaSafora beantwoord, 5 maanden geleden
De beste manier om erachter te komen welke campings nu open zijn, is de websites van de National Park Service of het Department of Fish and Wildlife te raadplegen. Beide organisaties hebben informatie over de campings die momenteel open zijn en over de campings die voor het seizoen gesloten zijn. Bovendien hebben veel staatsparken hun eigen website met een lijst van campings die nu open zijn. Het is dus een goed idee om op internet te zoeken naar "campgrounds in (naam van de staat)" om een lijst te krijgen van websites van staatsparken met informatie over kamperen.
LotteLotte beantwoord, 5 maanden geleden
De enige camping die nu open is, is die in het Golden Gate National Recreation Area.