VragenCategorie: LandenWelke camping in Italie is open?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Welke camping in Italie is open?
5 Antwoorden
Justin beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn veel campings in Italië waar u het hele jaar door kunt kamperen. Een van de populairste kampeerbestemmingen in Italië is het Cinque Terre, dat meerdere campings binnen zijn grenzen heeft. Als u op zoek bent naar andere opties, zoek dan op websites als Campeggi en Vacansoleil. Zij hebben een uitgebreid overzicht van alle campings die in Italië geopend zijn gedurende een bepaalde periode van het jaar.
Luuk beantwoord, 2 jaar geleden
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat informatie over welke campings in Italië momenteel open zijn, kan variëren afhankelijk van de bron. De Italiaanse krant La Repubblica heeft echter een lijst samengesteld van 18 campings die momenteel open zijn in het hele land, van het eiland Sardinië tot de Apennijnen. Sommige van deze campings kunnen een beperkte capaciteit hebben als gevolg van COVID-19 beperkingen, dus het is raadzaam om bij elke individuele camping te controleren voor actuele informatie.
Safora beantwoord, 2 jaar geleden
Op dit moment is de enige camping in Italië die open is Camping Le Capannelle. Deze camping ligt in Rome en biedt reizigers een grote verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder wasfaciliteiten, een pendeldienst van en naar het centrum van de stad, en gratis WiFi.
Jan beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn veel campings in heel Italië die open zijn voor bezoekers. Een snelle online zoektocht levert u een lijst met locaties en contactgegevens op. Een populaire camping in de buurt van Rome is de Gianicolo Campsite, die het hele jaar door geopend is. Het biedt een prachtig uitzicht op het stadslandschap en een scala aan voorzieningen, waaronder een restaurant, bar, speeltuin en sportfaciliteiten.
Lies beantwoord, 2 jaar geleden
Camping Paradiso is geopend. Hij ligt in de stad Soiano del Lago, in de provincie Brescia, in de regio Lombardije in Italië. Het adres is Via delle Querce, 2, 25080 Soiano del Lago BS, Italië. Camping Paradiso biedt verschillende diensten en voorzieningen, waaronder een zwembad, bar/restaurant, kruidenier, speeltuinen voor kinderen en meer. De camping biedt ook bungalows te huur aan. U kunt meer informatie vinden op de website van Camping Paradiso of door rechtstreeks contact op te nemen via info@campingparadiso.com of +39 0365 940211.