VragenCategory: LandenWelke camping in Italie is open?
AvatarGast Staff asked 3 weken ago

Welke camping in Italie is open?

3 Answers
JustinJustin answered 2 weken ago

Er zijn veel campings in Italië waar u het hele jaar door kunt kamperen. Een van de populairste kampeerbestemmingen in Italië is het Cinque Terre, dat meerdere campings binnen zijn grenzen heeft. Als u op zoek bent naar andere opties, zoek dan op websites als Campeggi en Vacansoleil. Zij hebben een uitgebreid overzicht van alle campings die in Italië geopend zijn gedurende een bepaalde periode van het jaar.

LuukLuuk answered 2 weken ago

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat informatie over welke campings in Italië momenteel open zijn, kan variëren afhankelijk van de bron. De Italiaanse krant La Repubblica heeft echter een lijst samengesteld van 18 campings die momenteel open zijn in het hele land, van het eiland Sardinië tot de Apennijnen. Sommige van deze campings kunnen een beperkte capaciteit hebben als gevolg van COVID-19 beperkingen, dus het is raadzaam om bij elke individuele camping te controleren voor actuele informatie.

SaforaSafora answered 2 weken ago

Op dit moment is de enige camping in Italië die open is Camping Le Capannelle. Deze camping ligt in Rome en biedt reizigers een grote verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder wasfaciliteiten, een pendeldienst van en naar het centrum van de stad, en gratis WiFi.