VragenCategorie: VisaWaar moet je een visum voor Egypte aanvragen?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Waar moet je een visum voor Egypte aanvragen?
3 Antwoorden
Tom beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn een paar plaatsen waar u een visum voor Egypte kunt aanvragen. De meest gebruikelijke plaats om een visum aan te vragen is bij de Egyptische ambassade of het consulaat in het land waar u woont. U kunt ook een visum bij aankomst aanvragen als u per vliegtuig in Egypte aankomt, maar het is het beste om van te voren bij de Egyptische ambassade of het consulaat na te vragen of u alle benodigde documenten heeft.
Remy beantwoord, 2 jaar geleden
Afhankelijk van uw nationaliteit kan het zijn dat u een visum moet aanvragen voordat u naar Egypte reist. U kunt meer informatie vinden op de website van de Egyptische ambassade in uw land. In het algemeen moet u een paspoort overleggen dat nog minstens zes maanden geldig is na uw geplande vertrek uit Egypte, een ingevuld visumaanvraagformulier, een recente pasfoto en een bewijs van uw reis. Voor meer informatie, neem contact op met de Egyptische ambassade in uw land.
Chelsea beantwoord, 2 jaar geleden
Onderdanen van de volgende landen zijn vrijgesteld van de visumplicht voor een verblijf van ten hoogste 90 dagen: Hoe aanvragen? U kunt een Egyptisch visum persoonlijk aanvragen bij het dichtstbijzijnde Egyptische consulaat of ambassade, of online via een geautoriseerde visumdienst Een paspoort dat geldig is voor ten minste zes maanden na uw aankomst in Egypte, een recente pasfoto en een bewijs van uw verdere reis zijn vereist voor de aanvraag. Afhankelijk van het doel van uw bezoek kan het ook zijn dat u aanvullende documenten moet overleggen, zoals een uitnodigingsbrief van een Egyptische onderneming of organisatie.