VragenCategorie: LandenWelke wijk in Boedapest is geschikt om te overnachten?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Welke wijk in Boedapest is geschikt om te overnachten?
4 Antwoorden
Xaviera beantwoord, 1 jaar geleden
Boedapest is een grote stad met veel verschillende wijken waaruit u kunt kiezen. Als u een district zoekt dat centraal gelegen is en veel overnachtingsmogelijkheden biedt, is district V (de binnenstad) de beste keuze. De districten VI tot en met VIII zijn ook centraal gelegen, maar er zijn minder overnachtingsmogelijkheden in deze districten. Andere wijken die het overwegen waard zijn als u andere delen van de stad wilt verkennen, zijn de wijken IX en X (de Buitenstad), die aan de rand van Boedapest liggen.
Mercedes beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn veel leuke wijken in Boedapest om te overnachten, maar mijn persoonlijke favoriet is het 7e district. Het is een mooie, historische wijk met veel bars en restaurants, en het is dicht bij alle belangrijke bezienswaardigheden. Andere populaire wijken zijn het 2e district (vlakbij de rivier) en het 5e district (vlakbij de Burchtheuvel).
Mona beantwoord, 1 jaar geleden
Boedapest heeft veel verschillende wijken waar toeristen kunnen verblijven, en het hangt er echt vanaf wat u zoekt aan sfeer en activiteiten. Als u op zoek bent naar een meer traditionele ervaring, dan zijn wijken als Boeda en Burchtheuvel waarschijnlijk beter geschikt voor u. Als u op zoek bent naar iets met een beetje meer nachtleven en actie, dan is de wijk Pest waarschijnlijk beter.
Romy beantwoord, 1 jaar geleden
Als u op zoek bent naar een eigenzinnige, trendy wijk om te verblijven in Boedapest, kijk dan niet verder dan District VII (de Joodse wijk). In deze wijk vindt u een overvloed aan kunstgaleries, trendy restaurants en cafés, en een bruisend nachtleven. Enkele van de beste verblijfplaatsen in deze wijk zijn het Brody House en het Buddha-Bar Hotel.