VragenCategorie: LandenWelke documenten heb je nodig voor een vakantie naar Frankrijk?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Welke documenten heb je nodig voor een vakantie naar Frankrijk?
3 Antwoorden
Romy beantwoord, 1 jaar geleden
Hier is een lijst met documenten die u nodig heeft voor een vakantie naar Frankrijk. Paspoort Visum (indien vereist) Bewijs van hotelreservering of bewijs van reisarrangement Bewijs van financiële middelen (het vereiste minimumbedrag kan variëren afhankelijk van uw nationaliteit) Internationaal rijbewijs (indien u van plan bent te rijden) Medische verzekeringskaart Als u een Amerikaans staatsburger bent, controleer dan bij het Franse consulaat of er aanvullende documenten nodig zijn.
Jennifer beantwoord, 1 jaar geleden
Een geldig paspoort is vereist voor alle internationale reizen. Amerikaanse burgers hebben een paspoort nodig dat nog minstens zes maanden geldig is na de data van hun reis. Andere staatsburgers moeten contact opnemen met de ambassade of het consulaat van hun land. Een visum is niet nodig voor Amerikaanse burgers die naar Frankrijk reizen voor een verblijf van maximaal 90 dagen in een periode van 180 dagen. Ga voor meer informatie naar de website van het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Ontwikkeling Andere documenten die u nodig kunt hebben zijn een retourticket, een bewijs van accommodatie en een bewijs van voldoende financiële middelen om uw verblijf in Frankrijk te dekken.
Orniel beantwoord, 1 jaar geleden
Enkele veel voorkomende documenten die u nodig kunt hebben voor een vakantie naar Frankrijk zijn een paspoort, visum (indien vereist), retourticket en bewijs van accommodatie. Meer informatie over welke documenten nodig zijn voor reizen naar Frankrijk vindt u op de website van het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Ontwikkeling.