VragenCategory: LandenWat zijn noodzakelijke reizen naar Engeland?
AvatarGast Staff asked 5 maanden ago
Wat zijn noodzakelijke reizen naar Engeland?
3 Answers
ErwinErwin answered 5 maanden ago
Een noodzakelijke reis naar Engeland zou zijn om een van de vele prachtige kathedralen die er gevestigd zijn te bezoeken. Westminster Abbey bijvoorbeeld is een must voor elke geschiedenisliefhebber. Of, als u een fan bent van de Tudors, zult u Hampton Court Palace niet willen missen. Er is ook Blenheim Palace, waar Winston Churchill ooit woonde, en vele andere fantastische paleizen en kathedralen om te verkennen. En met alle charmante dorpjes en glooiende heuvels ertussenin is het geen wonder dat mensen Engeland "het groene en aangename land" noemen.
ChelseaChelsea answered 5 maanden ago
Er zijn zoveel fantastische dingen te zien in Engeland dat het echt afhangt van wat u interesseert. Als u van geschiedenis houdt, dan zult u populaire toeristische bestemmingen zoals Stonehenge, Westminster Abbey of de Tower of London niet willen missen. Houdt u van de natuur, bezoek dan zeker het prachtige Lake District of de prachtige Cotswolds.
AvatarSven answered 5 maanden ago
Er is geen definitief antwoord, omdat de beste reizen naar Engeland afhangen van wat u interesseert. Een aantal onmisbare stops in Engeland zijn het verkennen van Londen en zijn iconische monumenten zoals de Big Ben en Westminster Abbey; het bezoeken van charmante middeleeuwse dorpjes in de Cotswolds; een ritje maken met de Hogwarts Express in Warner Bros. Studio Tour Harry Potter; en het bekijken van statige huizen zoals Blenheim Palace en Windsor Castle.