VragenCategorie: LandenWat zijn noodzakelijke reizen naar Engeland?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wat zijn noodzakelijke reizen naar Engeland?
3 Antwoorden
Erwin beantwoord, 2 jaar geleden
Een noodzakelijke reis naar Engeland zou zijn om een van de vele prachtige kathedralen die er gevestigd zijn te bezoeken. Westminster Abbey bijvoorbeeld is een must voor elke geschiedenisliefhebber. Of, als u een fan bent van de Tudors, zult u Hampton Court Palace niet willen missen. Er is ook Blenheim Palace, waar Winston Churchill ooit woonde, en vele andere fantastische paleizen en kathedralen om te verkennen. En met alle charmante dorpjes en glooiende heuvels ertussenin is het geen wonder dat mensen Engeland "het groene en aangename land" noemen.
Chelsea beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn zoveel fantastische dingen te zien in Engeland dat het echt afhangt van wat u interesseert. Als u van geschiedenis houdt, dan zult u populaire toeristische bestemmingen zoals Stonehenge, Westminster Abbey of de Tower of London niet willen missen. Houdt u van de natuur, bezoek dan zeker het prachtige Lake District of de prachtige Cotswolds.
Sven beantwoord, 2 jaar geleden
Er is geen definitief antwoord, omdat de beste reizen naar Engeland afhangen van wat u interesseert. Een aantal onmisbare stops in Engeland zijn het verkennen van Londen en zijn iconische monumenten zoals de Big Ben en Westminster Abbey; het bezoeken van charmante middeleeuwse dorpjes in de Cotswolds; een ritje maken met de Hogwarts Express in Warner Bros. Studio Tour Harry Potter; en het bekijken van statige huizen zoals Blenheim Palace en Windsor Castle.