VragenCategorie: LandenWat moet je meenemen op reis naar Duitsland?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wat moet je meenemen op reis naar Duitsland?
3 Antwoorden
Andy beantwoord, 2 jaar geleden
Dat hangt af van wat u in Duitsland wilt gaan doen. Als u geïnteresseerd bent in sightseeing en historische bezienswaardigheden, is een goede vuistregel om een paar comfortabele schoenen en iets warms in te pakken, omdat veel Duitse steden behoorlijk koud zijn, zelfs in de zomer. Als u van plan bent een van de beroemde biertuinen van het land te bezoeken, wilt u waarschijnlijk wat snacks meenemen of in ieder geval genoeg geld om daar eten te kopen.
Jan beantwoord, 2 jaar geleden
Als u naar Duitsland reist, moet u een woordenboek meenemen om u te helpen communiceren met de plaatselijke bevolking, evenals uw paspoort en reisverzekeringsgegevens. U kunt ook een lichte jas meenemen, omdat het 's avonds koel kan zijn. Daarnaast is het altijd een goed idee om wat lokale valuta bij de hand te hebben, zodat u gemakkelijk eten of drinken kunt kopen als u op stap bent.
Louisse beantwoord, 2 jaar geleden
Als u naar Duitsland reist, moet u beslist uw paspoort, wat euro's en een fles water meenemen. Misschien wilt u ook een kaart van de stad of het land dat u bezoekt meenemen, evenals snacks en zonnebrandcrème als u van plan bent tijd buiten door te brengen. Afhankelijk van uw reisroute kunt u ook een camera, een verrekijker en een reisgids meenemen.