VragenCategorie: LandenWat kost een vakantie naar Noorwegen?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Wat kost een vakantie naar Noorwegen?
3 Antwoorden
Xaviera beantwoord, 1 jaar geleden
Het hangt er echt van af wat u in Noorwegen wilt doen. Als u geïnteresseerd bent in buitenactiviteiten zoals skiën, snowboarden, wandelen of vissen, dan zal uw reis duurder zijn dan wanneer u tevreden bent met het verkennen van de steden en ontspannen in de natuur. Enkele van de populairste toeristische bestemmingen in Noorwegen zijn Oslo, Bergen, Trondheim en Tromso. In juli 2017 kostte een hotelkamer in Oslo gemiddeld 236 dollar per nacht, terwijl een vlucht van Los Angeles naar Oslo gemiddeld 1.200 dollar kostte. Dus afhankelijk van je bestemming en gekozen activiteitenniveau kan een vakantie naar Noorwegen variëren van $2.000 - $10.000+.
Joey beantwoord, 1 jaar geleden
Een vakantie naar Noorwegen kan een paar honderd dollar tot een paar duizend dollar kosten, afhankelijk van wat u van plan bent te doen en hoe lang u blijft. Enkele van de populairste dingen om te doen in Noorwegen zijn wandelen in de bergen, de fjorden bezoeken en de steden verkennen. Noorwegen is ook een populaire bestemming voor wintersporters, want er zijn veel skigebieden in het hele land. Als u geld wilt besparen op uw reis, overweeg dan om buiten het seizoen te reizen (late herfst of vroege lente). U kunt ook goedkopere aanbiedingen vinden als u uw accommodatie en vliegticket samen boekt.
Thomas beantwoord, 1 jaar geleden
Een budgetvakantie naar Noorwegen kost ongeveer $1.500 per persoon. Dit is inclusief vliegtickets, hotels, huurauto en enkele maaltijden. Noorwegen is een duur land om te bezoeken, met hotelkamers die gemiddeld $300 per nacht kosten en restaurantmaaltijden van gemiddeld $30 per bord. Er zijn echter een aantal manieren om geld te besparen in Noorwegen. U kunt bijvoorbeeld kamperen of in een hut verblijven in plaats van in een hotel, of zelf koken in plaats van uit eten gaan. Bovendien staat de Noorse munt (de kroon) momenteel op een historisch dieptepunt ten opzichte van de Amerikaanse dollar, waardoor een bezoek aan Noorwegen goedkoper is dan ooit.