VragenCategorie: LandenWat kost een vakantie naar Aruba?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wat kost een vakantie naar Aruba?
3 Antwoorden
Tessa beantwoord, 2 jaar geleden
Een vakantie naar Aruba kan een aardige duit kosten, afhankelijk van hoe u uw tijd daar wilt doorbrengen. Als je iemand bent die graag kiest voor een all-inclusive resort ervaring, kun je verwachten dat je meer dan $3.000 per persoon betaalt voor een verblijf van een week. Aan de andere kant, als je het type vakantieganger die tevreden is met het doorbrengen van uw dagen loungen op het strand en het doen van een lichte verkenning van het eiland, kun je waarschijnlijk krijgen door met een budget van ongeveer $ 1.500 per persoon. Natuurlijk, hoeveel geld u uiteindelijk uitgeeft aan uw reis zal afhangen van uw persoonlijke voorkeuren en reisstijl.
Thomas beantwoord, 2 jaar geleden
Een vakantie naar Aruba kost meestal tussen de $1.500 en $3.000 per persoon. Dit is inclusief de kosten voor vliegtickets, hotel, eten, activiteiten en zakgeld. De exacte kosten zijn echter afhankelijk van de tijd van het jaar waarin u reist, uw hotelkeuze en het aantal personen in uw groep Om een nauwkeurige schatting voor uw reis te krijgen, begint u met het controleren van de vluchtprijzen naar Koningin Beatrix International Airport (AUA). Vluchten vanuit Noord-Amerika variëren gewoonlijk van $700 tot $950 round-trip. Hotelaccommodaties op het eiland variëren van voordelige hostels tot luxe resorts.
Andy beantwoord, 2 jaar geleden
Een vakantie naar Aruba kost meestal tussen de $1.500 en $2.500 per persoon, afhankelijk van de tijd van het jaar en het niveau van luxe dat u zoekt. Sommige van de meer betaalbare opties zijn een verblijf in een hotel of appartement met keukenfaciliteiten en het koken van uw eigen maaltijden, in plaats van te kiezen voor all-inclusive resorts met eten en drinken bij de prijs inbegrepen. Aruba is ook een geweldige bestemming voor last-minute uitstapjes, omdat er vaak goede deals te vinden zijn voor vliegtickets en hotels.