VragenCategorie: ReizenWat kost bagage bij transavia?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wat kost bagage bij transavia?
3 Antwoorden
Julian beantwoord, 2 jaar geleden
De bagagekosten voor een transavia-vlucht bedragen € 30 per tas, per traject van uw reis. Deze vergoeding moet worden betaald bij het boeken van uw ticket of voordat u incheckt voor uw vlucht. U mag één stuk handbagage en één stuk ingecheckte bagage gratis meenemen. Voor elk extra stuk betaalt u 30 euro bagagekosten.
Vanessa beantwoord, 2 jaar geleden
De kosten voor bagage bij Transavia zijn afhankelijk van het gewicht van uw bagage en het traject dat u aflegt. Een volledig overzicht van de kosten vindt u op de website van de maatschappij. Over het algemeen geldt: hoe zwaarder uw bagage, hoe duurder het vervoer. Als u het maximale gewicht voor uw vlucht overschrijdt, kan het zijn dat u een overbagagetarief moet betalen.
Tom beantwoord, 2 jaar geleden
De bagagekosten variëren afhankelijk van het gewicht van uw tas, hoe ver van tevoren u uw ticket koopt en of u al dan niet een handbagage heeft. Een tas van 15 tot 20 kg kost bijvoorbeeld € 25 als u deze bij de boeking koopt, maar het tarief gaat omhoog naar € 45 als u wacht tot de check-in om uw bagage te betalen. Handbagage kost altijd €10, ongeacht wanneer u deze koopt.