VragenCategorie: ReizenWat kost backpacken in Azie?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wat kost backpacken in Azie?
3 Antwoorden
Joel beantwoord, 2 jaar geleden
Het verschilt per land, maar u kunt rekenen op een uitgave van 15 tot 50 dollar per dag. Dat is inclusief accommodatie, eten en vervoer. Als u activiteiten of toeristische attracties wilt toevoegen, zullen uw kosten stijgen. Een van de leuke dingen van backpacken in Azië is dat het betaalbaar is in vergelijking met andere delen van de wereld. Je kunt gemakkelijk minder dan $30USD per dag uitgeven en een comfortabele ervaring hebben. Houd in gedachten dat de prijzen variëren afhankelijk van het seizoen, dus als je tijdens het hoogseizoen reist (bv. Kerstmis/Nieuwjaar), verwacht dan meer te betalen dan wanneer je tijdens het laagseizoen reist.
Oliver beantwoord, 2 jaar geleden
Dat hangt af van het land en uw manier van reizen, maar budgetreizigers kunnen rekenen op uitgaven van 15 tot 50 dollar per dag. Hiervoor krijgt u een bescheiden kamer in een gasthuis, lokaal eten bij straatstalletjes of in eenvoudige restaurants en vervoer tussen de bestemmingen. Als u op zoek bent naar iets meer comfort, moet u rekenen op $50 tot $100 per dag. Dan krijg je privékamers met airconditioning, betere eetgelegenheden en luxer vervoer zoals taxi's en privé-auto's.
Safora beantwoord, 2 jaar geleden
Dat hangt af van het land en de mate van comfort die u wenst. In Zuidoost-Azië kunnen backpackers ongeveer $10-25/dag betalen voor kost en inwoning, terwijl u in duurdere landen zoals Japan of Zuid-Korea meer dan $50/dag kunt betalen. Vervoerskosten variëren afhankelijk van de afgelegde afstand, maar variëren meestal van $5-20/dag. Activiteiten zoals toegangsprijzen voor toeristische plaatsen of het huren van een gids kunnen nog een paar dollar toevoegen aan uw dagelijks budget. Een manier om op reis geld te besparen is zelf te koken in plaats van steeds uit eten te gaan.