VragenCategory: ReizenWanneer kun je ANWB opzeggen?
AvatarGast Staff asked 5 maanden ago
Wanneer kun je ANWB opzeggen?
3 Answers
AndyAndy answered 5 maanden ago
Hoewel de ANWB een geweldige bron is voor bezoekers van Nederland, kunnen er momenten zijn waarop u uw lidmaatschap moet opzeggen. Hier zijn enkele richtlijnen over wanneer u dat kunt doen Als je nog maar kort lid bent, meestal minder dan een jaar, dan kun je op elk moment opzeggen en je contributie terugvragen. Bent u echter al langer lid, dan zult u waarschijnlijk een annuleringsvergoeding moeten betalen De ANWB hanteert ook andere regels voor leden die in Nederland wonen dan voor leden die in het buitenland wonen.
JulianJulian answered 5 maanden ago
Je kunt het ANWB-lidmaatschap te allen tijde opzeggen, maar als je nog een openstaand saldo op je rekening hebt staan, dien je dat voor opzegging af te lossen. Als je nog diensten of evenementen bij de ANWB hebt lopen, kunnen daar annuleringskosten aan verbonden zijn. Voor alle details over annuleringsvoorwaarden en -procedures kun je de ANWB website raadplegen of contact opnemen met een medewerker van de klantenservice.
GabyGaby answered 5 maanden ago
De ANWB kan op elk moment worden opgezegd. De opzegging dient schriftelijk te geschieden, en de opzegtermijn is één maand.