VragenCategorie: ReizenWaarom werken mensen in de toerisme?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Waarom werken mensen in de toerisme?
3 Antwoorden
Tim beantwoord, 2 jaar geleden
Mensen werken om verschillende redenen in het toerisme. Sommigen werken in het toerisme omdat ze graag met toeristen omgaan en hen helpen een goede ervaring te hebben. Anderen werken in het toerisme omdat ze zo de wereld kunnen zien. En weer anderen werken in het toerisme omdat het een stabiele baan is die een goed inkomen oplevert.
Benjamin beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn een paar redenen waarom mensen in het toerisme werken. Sommige mensen vinden het leuk om met toeristen om te gaan en hen een prettige ervaring te bezorgen. Anderen genieten van de mogelijkheid om te reizen en nieuwe culturen te leren kennen. En weer anderen zien het als een manier om wat geld te verdienen terwijl ze een andere baan hebben of andere doelen nastreven.
Negesty beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn verschillende redenen waarom mensen in het toerisme werken. Sommigen vinden het leuk om met nieuwe mensen te werken en ze te ontmoeten, wat een groot deel van het toerisme is. Anderen vinden het misschien leuk om nieuwe plaatsen te verkennen en andere culturen te leren kennen, wat ook een groot deel van de toeristische sector uitmaakt. En tenslotte zijn er mensen die vinden dat toerisme een goede manier is om in hun levensonderhoud te voorzien, omdat er altijd banen beschikbaar zijn en de beloning meestal goed is.