VragenCategorie: ReizenWaarom reizen met openbaar vervoer?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Waarom reizen met openbaar vervoer?
3 Antwoorden
Andy beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn veel redenen om met het openbaar vervoer te reizen. Enkele voordelen zijn: 1. Geld besparen - Het openbaar vervoer is vaak veel goedkoper dan autorijden of een taxi nemen. 2. Minder vervuiling - Het nemen van openbaar vervoer in plaats van individuele auto's helpt de luchtvervuiling te verminderen en energie te besparen. 3. Het milieu helpen - Ritten delen helpt ook files te verminderen en hulpbronnen te sparen. 4. In contact komen met uw gemeenschap - Het nemen van het openbaar vervoer biedt een kans om nieuwe mensen te ontmoeten en in contact te komen met uw gemeenschap.
Arthur beantwoord, 2 jaar geleden
Enkele van de vele redenen om met het openbaar vervoer te reizen zijn -Het is betaalbaar. -Het is milieuvriendelijk. -Het is efficiënt. -Je hoeft je geen zorgen te maken over parkeren. -U kunt lezen, werken of ontspannen terwijl u reist.
Ben beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn veel redenen om met het openbaar vervoer te reizen. Enkele voordelen zijn: Geld besparen - Openbaar vervoer is vaak veel goedkoper dan autorijden of taxi's nemen. Vermindering van vervuiling - Auto's zijn een belangrijke veroorzaker van luchtvervuiling, en het openbaar vervoer helpt de uitstoot van auto's te verminderen. Het milieu helpen - Wanneer meer mensen het openbaar vervoer nemen, vermindert het verkeer en bespaart het energie. Dit helpt de opwarming van de aarde en de klimaatverandering te verminderen. Vermindering van files - Verkeersopstoppingen kosten Amerikanen jaarlijks miljarden dollars aan verloren tijd en brandstof. Openbaar vervoer kan deze files helpen verminderen. Verbindingen maken - Met het openbaar vervoer kunnen reizigers verbindingen maken tussen verschillende vormen van vervoer, zoals bussen, treinen en veerboten.