VragenCategorie: LandenWaarom naar Kroatie op vakantie gaan?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Waarom naar Kroatie op vakantie gaan?
3 Antwoorden
Jade beantwoord, 1 jaar geleden
Kroatië is een van de mooiste en meest diverse landen van Europa. Van de prachtige Adriatische kust tot de weelderige bossen in het binnenland en de glooiende heuvels, er is voor elk wat wils in Kroatië. De goed bewaarde middeleeuwse steden en dorpen zijn een genot om te verkennen en de eindeloze stranden bieden volop gelegenheid om te ontspannen en te zwemmen. En met een rijk cultureel erfgoed dat teruggaat tot het Romeinse Rijk, is er geen tekort aan dingen te zien en te doen in Kroatië.
Lies beantwoord, 1 jaar geleden
Kroatië is een prachtig land met prachtige kusten, kristalhelder water en een rijke cultuur en geschiedenis. Er is ook van alles te doen en te zien in Kroatië. U kunt de oude stad Dubrovnik bezoeken, de kronkelende straatjes van de stad Hvar verkennen, gaan zwemmen of snorkelen in het ongerepte water voor de kust, of een dagtocht maken naar een van de vele prachtige eilanden. En als u op zoek bent naar actie in het nachtleven, zijn er genoeg bars en clubs in Split, Zagreb en andere steden in Kroatië. Dus wat uw interesses ook zijn, er is altijd wel iets te doen in Kroatië.
Jacob beantwoord, 1 jaar geleden
Kroatië is niet voor niets een van de populairste toeristische bestemmingen in Europa aan het worden. Met zijn verbluffend mooie kustlijn, kristalhelder turkoois water, charmante middeleeuwse dorpjes en heerlijke eten is het gemakkelijk te begrijpen waarom mensen verliefd worden op Kroatië. En met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 7e eeuw voor Christus, is er genoeg te zien en te doen in Kroatië. Van het verkennen van oude Romeinse ruïnes tot wandelen door weelderige nationale parken en zwemmen in de ongerepte Adriatische Zee, er is voor elk wat wils in Kroatië.