VragenCategorie: ReizenWaarom een ANWB lidmaatschap nemen?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Waarom een ANWB lidmaatschap nemen?
3 Antwoorden
Louisse beantwoord, 2 jaar geleden
Met een ANWB-lidmaatschap krijgt u pechhulp in heel Europa. Bij pech brengt de ANWB u en uw auto naar de dichtstbijzijnde garage of sleepdienst. Als uw auto te beschadigd is om te worden gerepareerd, zorgen zij ervoor dat deze naar uw eigen land wordt teruggebracht. Een ANWB-lidmaatschap biedt ook korting op diverse producten en diensten, zoals autohuur, reisverzekeringen en hotelovernachtingen. Bovendien kun je lid worden van de online community van de ANWB voor exclusieve aanbiedingen en reistips.
Negesty beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn een aantal redenen waarom een ANWB-lidmaatschap een goed idee kan zijn. Hier volgen enkele van de belangrijkste redenen: 1. Als je tijdens het rijden in Europa een ongeluk krijgt, helpt je lidmaatschap je om de medische zorg te krijgen die je nodig hebt. 2. Als uw auto stuk gaat terwijl u in Europa rijdt, helpt uw lidmaatschap u om hem te laten repareren of naar het dichtstbijzijnde servicestation te laten slepen. 3. Als u verdwaalt terwijl u in Europa rijdt, geeft uw lidmaatschap u toegang tot een 24/7 noodlijn die u kan helpen de weg terug te vinden.
Chelsea beantwoord, 2 jaar geleden
De Nederlandse ANWB (Koninklijke Nederlandse Touring Club) is een van de grootste autoclubs ter wereld met meer dan 4 miljoen leden. Zij bieden een verscheidenheid aan diensten, waaronder pechhulp, reisverzekeringen en kortingen op hotels, autoverhuurders en attracties. Een van de beste redenen om lid te worden van de ANWB is hun uitstekende pechhulpdienst. Als je pech krijgt of vast komt te zitten aan de kant van de weg, komt een ANWB-takelwagen je helpen. Ze geven je ook een lift naar het dichtstbijzijnde tankstation of slepen je auto naar de dichtstbijzijnde garage. En als je tijdens het rijden in Europa een ongeluk krijgt, kan hun medische en juridische bijstand ervoor zorgen dat alles wordt geregeld.