VragenCategory: LandenWaar kun je kamperen in Kroatie?
AvatarGast Staff asked 3 weken ago
Waar kun je kamperen in Kroatie?
3 Answers
CindyCindy answered 2 weken ago
Er zijn veel kampeermogelijkheden in Kroatië. Enkele populaire campings zijn Zaton Holiday Resort, Medulin Campsite en Kovačine Camping. Er zijn ook een aantal particuliere campings in het hele land. Voor een volledige lijst van kampeermogelijkheden in Kroatië kunt u terecht op deze website: http://www.campingincroatia.net/cam...
ChelseaChelsea answered 2 weken ago
De beste campings in Kroatië liggen zeker langs de kust. Camping Zablaće is een geweldige plek op het schiereiland Pelješac, en er zijn ook verschillende campings in de buurt van het Nationaal Park Plitvice Meren. De beste campings aan de kust zijn het Nationaal Park Krka, het Nationaal Park Paklenica of Rovinj.
JacobJacob answered 2 weken ago
Er zijn veel plaatsen om te kamperen in Kroatië, maar de populairste kampeerplekken zijn die aan de Adriatische Zee. Enkele van de beste kampeerplekken zijn te vinden op de eilanden Krk, Rab, Hvar en Brac. Als u op zoek bent naar een meer afgelegen kampeerervaring, kunt u ook geweldige plekken vinden in het binnenland van Kroatië. Ontdek het Nationaal Park Plitvice Meren of Gorski Kotar voor een prachtige natuur. Zorg er wel voor dat u uw camping zorgvuldig onderzoekt voordat u op pad gaat - niet in alle gebieden in Kroatië is kamperen toegestaan.