VragenCategorie: LandenWaar kun je kamperen in Kroatie?
Gast Staf gevraagd, 10 maanden geleden
Waar kun je kamperen in Kroatie?
5 Antwoorden
Cindy beantwoord, 10 maanden geleden
Er zijn veel kampeermogelijkheden in Kroatië. Enkele populaire campings zijn Zaton Holiday Resort, Medulin Campsite en Kovačine Camping. Er zijn ook een aantal particuliere campings in het hele land. Voor een volledige lijst van kampeermogelijkheden in Kroatië kunt u terecht op deze website: http://www.campingincroatia.net/cam...
Chelsea beantwoord, 10 maanden geleden
De beste campings in Kroatië liggen zeker langs de kust. Camping Zablaće is een geweldige plek op het schiereiland Pelješac, en er zijn ook verschillende campings in de buurt van het Nationaal Park Plitvice Meren. De beste campings aan de kust zijn het Nationaal Park Krka, het Nationaal Park Paklenica of Rovinj.
Jacob beantwoord, 10 maanden geleden
Er zijn veel plaatsen om te kamperen in Kroatië, maar de populairste kampeerplekken zijn die aan de Adriatische Zee. Enkele van de beste kampeerplekken zijn te vinden op de eilanden Krk, Rab, Hvar en Brac. Als u op zoek bent naar een meer afgelegen kampeerervaring, kunt u ook geweldige plekken vinden in het binnenland van Kroatië. Ontdek het Nationaal Park Plitvice Meren of Gorski Kotar voor een prachtige natuur. Zorg er wel voor dat u uw camping zorgvuldig onderzoekt voordat u op pad gaat - niet in alle gebieden in Kroatië is kamperen toegestaan.
Romy beantwoord, 9 maanden geleden
Er zijn veel kampeermogelijkheden in Kroatië. Een van de populairste gebieden om te kamperen is rond het Nationaal Park Plitvice Meren. Er zijn ook talrijke campings aan de Dalmatische kust. Voor een lijst van campings in Kroatië, zie deze website: http://www.campinginCroatia.com/index_en.
Kikky beantwoord, 9 maanden geleden
U kunt in Kroatië kamperen op verschillende campings in het hele land. Kamperen is een geweldige manier om Kroatië en zijn natuurschoon te ervaren, en er zijn campings voor alle soorten kampeerwensen en budgetten. Enkele van de beste plaatsen om te kamperen in Kroatië zijn Plitvice Nationaal Park, Paklenica Nationaal Park, Krka Nationaal Park en Rt Kamenjak. Elk park biedt zijn eigen unieke reeks natuurlijke attracties en activiteiten, dus doe goed onderzoek voordat u voor een bepaald park of gebied kiest.