VragenCategorie: ReizenWaar kan je toerisme studeren?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Waar kan je toerisme studeren?
3 Antwoorden
Mandy beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn veel plaatsen waar u toerisme kunt studeren. Afhankelijk van uw locatie en wat u zoekt, zijn universiteiten, hogescholen en zelfs particuliere instituten goede opties. Als je in de Verenigde Staten bent, zijn Penn State University en Temple University goede universiteiten. Voor kleinere hogescholen is er de Santa Fe School of Cooking in Santa Fe, New Mexico of het Culinary Institute of America in Hyde Park, New York. En voor particuliere instituten biedt The American Hotel & Lodging Educational Institute veel cursussen over gastvrijheid en toerisme.
Lies beantwoord, 1 jaar geleden
Op verschillende plaatsen worden cursussen toerisme aangeboden, waaronder universiteiten, hogescholen en particuliere instellingen. Populaire opties voor universitaire studies zijn het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Australië. In veel landen over de hele wereld worden ook cursussen toerisme op universitair niveau aangeboden. Er zijn ook een aantal particuliere instellingen die gespecialiseerd zijn in toeristische opleidingen. Deze instellingen zijn te vinden in de meeste grote toeristische bestemmingen.
Ana beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn een aantal verschillende plaatsen waar je toerisme kunt studeren. Je kunt toerisme studeren aan universiteiten, hogescholen en zelfs online. Er zijn ook een aantal verschillende cursussen die u kunt nemen in het toerisme. Populaire cursussen in het toerisme zijn bestemmingsbeheer, evenementenbeheer, en hospitality management.