VragenCategorie: LandenWaar in Dubai kun je op vakantie gaan?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Waar in Dubai kun je op vakantie gaan?
3 Antwoorden
Freddy beantwoord, 2 jaar geleden
Dubai is een geweldige bestemming voor een vakantie. Enkele van de beste plaatsen om te bezoeken zijn de Burj Khalifa, de Dubai Mall en Jumeirah Beach. U kunt ook enkele van de geweldige moskeeën van de stad bezoeken, waaronder de Grote Moskee en de Sheikh Zayed Moskee. Andere populaire toeristische bestemmingen in Dubai zijn Ski Dubai, Madinat Jumeirah en Global Village.
Lucas beantwoord, 2 jaar geleden
U kunt in Dubai op een aantal plaatsen vakantie vieren, waaronder het Atlantis hotel op Palm Jumeirah of de Burj Al Arab. U kunt ook het oude Dubai bezoeken en de traditionele architectuur en souks bekijken, of naar een van de vele winkelcentra in Dubai gaan om te winkelen. Andere plaatsen die u kunt bezoeken zijn de Hatta bergen, waar u kunt wandelen en kamperen, of het natuurreservaat Sir Bani Yas Island, waar u op safaritocht kunt gaan. Tot slot, voor een beetje van alles, gaat u naar Dubai Creek, met restaurants, winkels en culturele voorstellingen.
Frank beantwoord, 2 jaar geleden
De beste plaatsen voor een vakantie in Dubai zijn de luxueuze resorts op Palm Jumeirah. Deze resorts bieden privéstranden, voorzieningen van wereldklasse en een prachtig uitzicht op de skyline van de stad. Andere geweldige plaatsen om te bezoeken zijn Dubai Marina, Downtown Dubai en Burj Khalifa Park.