VragenCategorie: ReizenHoeveel ruimbagage mag ik meenemen?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Hoeveel ruimbagage mag ik meenemen?
3 Antwoorden
Remy beantwoord, 1 jaar geleden
De meeste luchtvaartmaatschappijen hanteren een limiet van 50 pond ingecheckte bagage, maar dit kan per luchtvaartmaatschappij verschillen. Voor elke tas die u incheckt moet u een vergoeding betalen. De kosten voor het inchecken van een tas kunnen variëren van 25 tot 50 dollar per tas, dus het is belangrijk dat u uw bagage weegt voordat u naar de luchthaven gaat om verrassingen te voorkomen. Bij sommige luchtvaartmaatschappijen mogen passagiers één handtas en één persoonlijk voorwerp (zoals een handtas of laptop) gratis meenemen. Informeer dus bij uw luchtvaartmaatschappij naar hun specifieke beleid inzake toegestane bagage en kosten.
Benjamin beantwoord, 1 jaar geleden
U mag gratis één ingecheckte tas meenemen. Alle tassen mogen niet zwaarder zijn dan 50 pond en niet groter dan 62 inch in totaal (lengte + breedte + hoogte). Voor tassen die deze beperkingen qua afmetingen en gewicht overschrijden, wordt 200 dollar overgewicht/overgewicht in rekening gebracht. U mag ook gratis een handtas en één persoonlijk voorwerp meenemen.
Jacob beantwoord, 1 jaar geleden
Er is geen beperking op de hoeveelheid ingecheckte bagage die u op een vlucht van American Airlines mag meenemen. Er zijn echter wel beperkingen wat betreft gewicht en grootte. Ga voor meer informatie naar onze website.