VragenCategorie: VisaHoe ziet een visum eruit?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Hoe ziet een visum eruit?
3 Antwoorden
Ana beantwoord, 1 jaar geleden
VISA's zijn er in verschillende vormen en maten, maar ze hebben allemaal enkele gemeenschappelijke kenmerken. Ze zijn meestal rechthoekig of ovaal van vorm, en er staan de naam van het land dat ze heeft afgegeven en andere identificatiegegevens op. Ze hebben ook een foto van de visumhouder en, in de meeste gevallen, de vervaldatum van het visum. Sommige visa hebben ook ruimte voor vingerafdrukken.
Freddy beantwoord, 1 jaar geleden
Een visum ziet er meestal uit als een klein, rechthoekig stukje papier. Het bevat uw naam, geboortedatum en andere identificatiegegevens. Het kan ook een foto van u bevatten, evenals de bijzonderheden van uw visum (bijvoorbeeld hoe lang het geldig is, wat voor soort visum het is).
Thomas beantwoord, 1 jaar geleden
Een visum is een stempel of sticker in een paspoort waaruit blijkt dat de houder het land mag binnenkomen voor een specifiek doel, zoals toerisme, zaken of studie. Op het visum staan meestal de naam, geboortedatum en nationaliteit van de houder, de naam en het adres van de persoon of organisatie die het bezoek sponsort, en de geldigheidsdata. Sommige visa hebben ook een foto van de houder.