VragenCategorie: VisaHoe moet je een visum voor Cuba aanvragen?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Hoe moet je een visum voor Cuba aanvragen?
3 Antwoorden
Justin beantwoord, 2 jaar geleden
Om een Cubaans visum aan te vragen moet u de volgende documenten verzamelen en indienen bij uw dichtstbijzijnde Cubaanse ambassade of consulaat: - Een geldig paspoort met nog minstens zes maanden geldigheidsduur - Een ingevuld visumaanvraagformulier - Twee pasfoto's - Bewijs van reizen (bijv. vliegtickets) - Een kopie van uw certificaat van inenting tegen gele koorts, indien van toepassing De kosten voor de visumaanvraag kunnen variëren naargelang het land waar u verblijft, dus neem contact op met de ambassade of het consulaat voor meer informatie.
Romy beantwoord, 2 jaar geleden
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om een visum voor Cuba aan te vragen afhangt van je nationaliteit en het doel van je bezoek. In het algemeen moet je echter een geldig paspoort, een bewijs van reisarrangement (bijv. vliegtickets) en een brief van je reissponsor (bijv. werkgever of school) overleggen. Voor meer informatie kunt u terecht bij de Cubaanse ambassade of het consulaat in uw land.
Louisse beantwoord, 2 jaar geleden
Houd er rekening mee dat de visumeisen kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving, dus het is het beste om te controleren met uw dichtstbijzijnde Cubaanse consulaat of ambassade voor de meest recente informatie. In het algemeen zult u echter een paspoort nodig hebben dat nog minstens zes maanden geldig is na de datum van uw reis, en u kunt ook een visum nodig hebben. Om een visum aan te vragen, moet u een aanvraagformulier invullen en bewijsstukken, zoals een pasfoto en een bewijs van uw reis, overleggen. U kunt ook worden gevraagd om aan te tonen dat u over voldoende financiële middelen beschikt om uw verblijf in Cuba te bekostigen. Raadpleeg voor meer informatie de website van het Cubaanse ministerie van Buitenlandse Zaken: http://www.cubaminrex.