VragenCategory: ReizenHoe moet je bagage bijboeken bij Brussels Airlines?
AvatarGast Staff asked 3 weken ago
Hoe moet je bagage bijboeken bij Brussels Airlines?
3 Answers
JadeJade answered 3 weken ago
U kunt op verschillende manieren bagage reserveren bij Brussels Airlines. Dat kan online, via de app van de luchtvaartmaatschappij of door te bellen naar de klantendienst. Als je online boekt, heb je de mogelijkheid om bij je eerste vluchtreservering een bagagevrijstelling te kopen. Of, als je op dat moment geen bagagevrijstelling hebt gekocht, kun je die later toevoegen door naar "Boeking beheren" te gaan De kosten voor ingecheckte bagage zijn afhankelijk van waar u naartoe en vandaan vliegt. Als u via de app boekt, gaat u naar "Mijn reizen" en selecteert u "Bagage toevoegen" Nogmaals, de kosten zijn afhankelijk van je bestemming.
ErwinErwin answered 2 weken ago
U kunt geen bagage reserveren bij Brussels Airlines. U kunt wel een ruimbagage kopen wanneer u uw ticket boekt of op de luchthaven. Als u een ruimbagage koopt bij het boeken van uw ticket, bedraagt de kostprijs € 25 voor een tas tot 23 kg. Koop je een ruimbagage op de luchthaven, dan betaal je €40 voor een tas tot 23kg. Als u de toegestane hoeveelheid ingecheckte bagage overschrijdt, wordt een toeslag van € 5 per kg (tot 32 kg) in rekening gebracht.
JoanJoan answered 2 weken ago
U kunt bagage reserveren bij Brussels Airlines door naar de website van de luchtvaartmaatschappij te gaan en te klikken op het tabblad "Boeking beheren". Van daaruit kunt u bagage toevoegen, een stoel kiezen, enz.