VragenCategorie: ReizenHoe kun je handbagage meten?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Hoe kun je handbagage meten?
3 Antwoorden
Jacob beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn een paar manieren om handbagage te meten. Eén manier is om met een liniaal of meetlint de afmetingen van uw tas in inches of centimeters te bepalen. Een andere manier is om uw tas te wegen op een weegschaal en ervoor te zorgen dat het gewicht onder de limiet voor handbagage blijft. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben ook beperkingen qua grootte, dus u kunt ook op de website van de luchtvaartmaatschappij kijken wat hun vereisten qua grootte zijn.
Freddy beantwoord, 1 jaar geleden
Het kan worden gemeten aan de hand van de lineaire afmetingen - hoogte, breedte en diepte. De meeste luchtvaartmaatschappijen hebben ook een gewichtslimiet voor handbagage, meestal rond de 10 kg.
Mercedes beantwoord, 1 jaar geleden
Eén manier om handbagage te meten is het gewicht. De meeste luchtvaartmaatschappijen hebben een gewichtslimiet voor handbagage, meestal 10-20 kg (22-44 lbs), dus je kunt je bagage wegen om er zeker van te zijn dat het binnen die limiet valt. Een andere manier om handbagage te meten is op grootte. Luchtvaartmaatschappijen hebben meestal een afmetinglimiet voor handbagage, meestal 55 x 40 x 20 cm (22 x 16 x 8 in), dus je kunt je bagage opmeten om er zeker van te zijn dat het binnen die afmetingen valt.