VragenCategorie: LandenHoe kan ik naar Thailand reizen?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Hoe kan ik naar Thailand reizen?
3 Antwoorden
Andy beantwoord, 1 jaar geleden
U kunt naar Thailand reizen door naar Bangkok's Suvarnabhumi Airport te vliegen. Er zijn veel internationale vluchten die in Bangkok aankomen, en de luchthaven is goed verbonden met het vervoersnetwerk van de stad. Van daaruit kunt u een taxi of trein nemen naar uw eindbestemming.
Ana beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn een paar manieren om naar Thailand te reizen. U kunt naar Bangkok vliegen, de belangrijkste luchthaven van Thailand. Een andere optie is om naar Phuket of Krabi te vliegen en dan een bus of trein te nemen naar de stad die u wilt bezoeken. Er varen ook veerboten van Singapore en Maleisië naar verschillende havens in Thailand. Welk vervoermiddel u ook kiest, zorg ervoor dat u van tevoren de visumvereisten voor Thailand bestudeert. Sommige nationaliteiten hebben geen visum nodig voor een verblijf van minder dan 30 dagen, maar anderen moeten een visum aanvragen bij een ambassade of consulaat voordat ze in Thailand aankomen.
Freddy beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn vele manieren om naar Thailand te reizen. U kunt naar Bangkok vliegen, of naar een van de andere grote luchthavens in Thailand. Er zijn ook veerboten en bussen die van Maleisië en Cambodja naar Thailand gaan. Als u eenmaal in Thailand bent, zijn er treinen en bussen die u door het hele land kunnen brengen.