VragenCategorie: ReizenHoe groot mag je handbagage zijn?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Hoe groot mag je handbagage zijn?
3 Antwoorden
Negesty beantwoord, 1 jaar geleden
U mag één handtas en één persoonlijk voorwerp meenemen. Uw handbagage mag niet groter zijn dan 56x36x23 cm en moet in de bagagebak of onder de stoel voor u passen. Uw persoonlijke voorwerpen mogen niet groter zijn dan 45x36x20 cm. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben een gewichtslimiet voor uw handbagage, dus controleer dit bij uw luchtvaartmaatschappij voordat u inpakt. Sommige luchtvaartmaatschappijen vragen een vergoeding voor ingecheckte bagage, dus het kan goedkoper zijn om een kleinere handtas mee te nemen die aan de afmetingen voldoet.
Mercedes beantwoord, 1 jaar geleden
De maximale afmeting voor een handbagage is 22x14x9 inch. Dit omvat zowel de hoogte als de breedte van de tas, plus de diepte van de tas van voor naar achter.
Vanessa beantwoord, 1 jaar geleden
De maximale afmetingen voor een handbagage zijn 45 lineaire inches (hoogte + breedte + diepte). Dat is over het algemeen 22 x 14 x 9 inch. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben echter hun eigen beperkingen voor de afmetingen, dus vraag dit na bij uw luchtvaartmaatschappij voordat u uw bagage inpakt.