Als horecaondernemer weet je dat aandacht voor detail belangrijk is bij het bieden van de beste ervaring voor je klanten. Van het eten en drinken tot de sfeer en de service, alles telt mee. Vanaf het moment dat ze gaan zitten, letten ze op de kleine details, de servetten, bestekzakjes en zelfs de schorten worden allemaal bekeken door de klanten. In dit artikel wordt het belang van bedrukte items besproken en worden er tips gegeven voor de keuzes die gemaakt kunnen worden bij het kiezen van deze items.

Laat horeca artikelen bedrukken om een samenhangende uitstraling te creëren.
Bedrukte artikelen zijn meer dan alleen een praktische oplossing voor de behoeften van jouw restaurant. Ze hebben ook de kracht om een samenhangende uitstraling te creëren die de identiteit van je merk weerspiegelt. Laat jouw onderneming meer opvallen door gebruik te maken van sterke visuele uitingen. Je kunt schorten bedrukken met een subtiele boodschap of opvallend logo. Je kan daarnaast ook nog de stof kiezen, bijvoorbeeld voor denim, wat zorgt voor een stoere uitstraling en lang mee gaat. 

Laat bestekzakjes bedrukken om aan tafel indruk te maken op je gasten. Denk daarbij dan al je bedrukte artikelen wel met elkaar overeenstemmen en bijdragen aan de algemene en totale merkidentiteit. De bestekzakjes kunnen bedrukt worden met full color logo’s, specifieke teksten of andere (zelf ontworpen) patronen. 

Investeer in hoogwaardige materialen die lang mee gaan. Door de hoogwaardige kwaliteit blijft niet alleen het materiaal langer bruikbaar, maar ook de bedrukking blijft beter zichtbaar. Hierdoor is dit uiteindelijk een kostenbesparende keuze. Goedkope materialen daar in tegen zullen snel slijten en er onaantrekkelijk uitzien, wat een negatieve invloed kan hebben op de ervaring van de klant.  Daarnaast is het ook aan te raden om het bedrukken van de items in samenwerking met het drukbedrijf te doen. Dan krijg je advies, design en een goede kwaliteit. 

Heb jij bijvoorbeeld, als je schorten kiest, wel eens gedacht, waarom materialen zoals denim of canvas nou zo populair zijn? Daarnaast zou je bij het uitzoeken van de schorten wel op de pasvorm, evenals de stijl en kleur moeten letten, om ervoor te zorgen dat je personeel zich comfortabel en zelfverzekerd voelt in hun uniformen.

Door deze tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat je restaurant er sfeervol uitziet en een succes wordt zodat je gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Vergeet niet dat de kleine details, zoals bedrukte artikelen, een groot verschil kunnen maken in hoe je restaurant wordt onthouden door je gasten. Het bedrukken van horeca-artikelen is niet alleen praktisch, maar ook een krachtige manier om een samenhangende uitstraling te creëren die de identiteit van je horecagelegenheid weerspiegelt. Zorg er dus voor dat je hier aandacht aan besteedt en dat je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit in alles wat je doet voor optimale klantbeleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *