VragenCategorie: ReizenWie mag reizen met het openbaar vervoer?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wie mag reizen met het openbaar vervoer?
3 Antwoorden
Samantha beantwoord, 2 jaar geleden
Het grote publiek mag met het openbaar vervoer reizen. Er zijn echter een paar uitzonderingen. Mensen die onder invloed zijn of de orde verstoren, mogen bijvoorbeeld niet met het openbaar vervoer reizen. Bovendien mogen mensen met bepaalde medische aandoeningen niet met het openbaar vervoer reizen. Mensen met hartklachten mogen bijvoorbeeld niet met het openbaar vervoer reizen. Neem contact op met uw plaatselijke vervoersautoriteit voor meer informatie.
Franky beantwoord, 2 jaar geleden
Volgens de website van de MTA kan iedereen in New York City met de bussen en metro's rijden zolang hij of zij het tarief betaalt. Er zijn een paar uitzonderingen, zoals voor mensen die blind zijn of een handicap hebben waardoor ze geen traditionele betaalmiddelen kunnen gebruiken. Er zijn ook kortingen voor senioren en studenten.
Roselien beantwoord, 2 jaar geleden
Volgens de Metropolitan Transportation Authority (MTA) in New York City "mogen alle personen gebruik maken van de MTA-diensten, met uitzondering van personen die zich schuldig maken aan storend of onwettig gedrag" Met andere woorden, iedereen mag het openbaar vervoer gebruiken zolang ze geen overlast veroorzaken.