VragenCategorie: ReizenWelke vloeistoffen mogen in mijn ruimbagage?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Welke vloeistoffen mogen in mijn ruimbagage?
3 Antwoorden
Franky beantwoord, 2 jaar geleden
U mag slechts een zakje vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's van kwart grootte meenemen in uw ingecheckte bagage. Deze zijn beperkt tot reisverpakkingen van 3,4 ounce (100 milliliter) of minder per item. Alle vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta's moeten in één doorzichtige plastic zak van kwart grootte met ritssluiting worden gedaan. Slechts één item per zak. De zak mag in een handbagage of in uw ingecheckte bagage zitten.
Mandy beantwoord, 2 jaar geleden
U mag een zakje van kwart grootte met vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes, pasta's en lotions meenemen in uw ingecheckte bagage. Deze artikelen moeten in een enkele, doorzichtige plastic zak van kwartsformaat zitten. Elk item mag niet groter zijn dan 3,4 ounce (100 milliliter). De voorwerpen in uw tas moeten gemakkelijk in de tas passen, zodat deze kan worden gesloten en verzegeld. Alleen de volgende vloeistoffen zijn toegestaan in uw ingecheckte bagage: water; sap; melk; koffie; thee; sportdranken; frisdranken; bier; wijn. U mag ook vliegtuigmaaltijden met een van de bovenstaande vloeistoffen meenemen, evenals babyvoeding en zuigelingenvoeding (zie uitzonderingen hieronder).
Joan beantwoord, 2 jaar geleden
Sommige vloeistoffen zijn toegestaan in uw ingecheckte bagage, maar er gelden beperkingen voor de verpakkingen die u kunt gebruiken en de maximale hoeveelheid van elke vloeistof die is toegestaan. De volgende vloeistoffen zijn toegestaan in uw ingecheckte bagage: -Plastic verpakkingen met een inhoud van 3,4 ounce (100 milliliter) of minder per item; deze verpakkingen moeten in een enkele, heldere zak van kwart grootte worden geplaatst. Elke passagier mag één zak per item meenemen. -Medicijnen en babyvoeding: U mag hoeveelheden van meer dan 3,4 ounce (100 milliliter) meenemen als de medicijnen of babyvoeding essentieel zijn voor uw reis en u een recept of brief van een arts heeft.