VragenCategorie: ReizenWelke maat backpack heb ik nodig?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Welke maat backpack heb ik nodig?
3 Antwoorden
Kikky beantwoord, 1 jaar geleden
Dit hangt echt af van waar u uw rugzak voor wilt gebruiken. Dagtochten? Een kleine dagrugzak is voldoende. Rugzakreizen? Dan heb je iets groters nodig, met meer opslagcapaciteit. Bij het kiezen van een rugzak moet u rekening houden met de grootte en het gewicht van de rugzak zelf, maar ook met de grootte van de spullen die u erin wilt doen. En vergeet niet om hem te passen voordat u hem koopt - u wilt er zeker van zijn dat de rugzak comfortabel zit als u hem volgeladen hebt met spullen.
Tom beantwoord, 1 jaar geleden
De grootte van uw rugzak hangt af van de hoeveelheid spullen die u meeneemt. Als u slechts een paar kleren en een laptop meeneemt, kunt u volstaan met een kleine rugzak. Maar als je van plan bent alles mee te nemen, behalve het aanrecht, dan heb je iets groters nodig. Een manier om de juiste maat te bepalen is te meten hoeveel spullen u gewoonlijk meeneemt als u ergens naartoe gaat. Voeg dan een centimeter of twee extra toe aan dat getal, om jezelf wat extra ruimte te geven. Dat is de maat van de rugzak die u koopt.
Samantha beantwoord, 1 jaar geleden
U hebt een rugzak nodig die comfortabel is wanneer u hem draagt en die al uw spullen kan dragen. Bij het zoeken naar een rugzak moet u rekening houden met de grootte van de rugzak en het soort ophangsysteem. De grootte van de rugzak is belangrijk omdat u niet met veel extra gewicht wilt rondlopen. En het ophangsysteem is belangrijk omdat het helpt het gewicht gelijkmatig over uw lichaam te verdelen, waardoor het comfortabeler is om te dragen. Let er bij het kiezen van een rugzak dus op dat u er een vindt die comfortabel is en waarin al uw spullen passen.