VragenCategorie: LandenWelke documenten heb je nodig voor reizen naar Suriname?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Welke documenten heb je nodig voor reizen naar Suriname?
3 Antwoorden
Niva beantwoord, 2 jaar geleden
Een paspoort is vereist om naar Suriname te reizen. Visa zijn niet vereist voor burgers van de Verenigde Staten. Voor een volledige lijst van documenten die nodig zijn voor reizen naar Suriname kunt u terecht op de website van de Ambassade van Suriname.
Negesty beantwoord, 2 jaar geleden
Voor Amerikaanse burgers is een paspoort vereist voor reizen naar Suriname. Een visum is niet vereist voor toeristische of zakelijke reizen voor een verblijf van maximaal 90 dagen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het consulaat van Suriname in Washington, DC.
Tom beantwoord, 2 jaar geleden
Een paspoort en een visum. Een paspoort is vereist voor alle internationale reizen. Controleer de vervaldatum om er zeker van te zijn dat het nog minstens zes maanden geldig is na uw terugkeer. Een visum is ook vereist voor Suriname, en kan worden verkregen bij het dichtstbijzijnde consulaat of ambassade. Het soort visum dat u nodig heeft hangt af van het doel van uw bezoek. Voor toerisme is een bezoekersvisum meestal geschikt. Informeer bij de ambassade of het consulaat naar de specifieke vereisten.