VragenCategorie: LandenWelke documenten heb je nodig voor Dubai?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Welke documenten heb je nodig voor Dubai?
3 Antwoorden
Xaviera beantwoord, 1 jaar geleden
Welke documenten u nodig hebt voor Dubai hangt af van uw nationaliteit en het doel van uw bezoek. Als je onderdaan bent van een van de landen van de Samenwerkingsraad van de Golf (GCC), dan heb je geen visum nodig om Dubai te bezoeken. Ben je geen onderdaan van de GCC, dan moet je een visum aanvragen voor je naar Dubai reist. Bepaalde nationaliteiten hebben ook een uitreisvergunning nodig om Dubai te verlaten. Om na te gaan of u een uitreisvergunning nodig hebt, kunt u de lijst met nationaliteiten die een uitreisvergunning nodig hebben raadplegen op de website van het directoraat-generaal voor verblijfs- en vreemdelingenzaken in Dubai (GDRFA-Dubai). De website is beschikbaar in het Arabisch en het Engels.
Jade beantwoord, 1 jaar geleden
Welke documenten u nodig hebt voor Dubai hangt af van uw nationaliteit en het doel van uw bezoek. Over het algemeen hebt u een geldig paspoort, een visum (indien vereist) en een bewijs van doorreis of terugkeer nodig. Zie voor meer informatie de volgende link: https://www.dubai.ae/en/Pages/default.
Oliver beantwoord, 1 jaar geleden
Welke documenten u nodig hebt voor Dubai hangt af van uw nationaliteit en het doel van uw bezoek. Enkele van de meest voorkomende documenten zijn echter een paspoort, een visum en een bewijs van huisvesting. Voor meer informatie over de specifieke documenten die voor uw situatie vereist zijn, kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde ambassade of het dichtstbijzijnde consulaat van de Verenigde Arabische Emiraten.