VragenCategorie: LandenWelke campings in Frankrijk zijn het hele jaar open?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Welke campings in Frankrijk zijn het hele jaar open?
4 Antwoorden
Florance beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn veel campings in heel Frankrijk die het hele jaar open blijven. De beschikbaarheid van diensten en voorzieningen kan in de wintermaanden echter beperkt zijn. Enkele van de populairdere campings die het hele jaar open zijn, zijn: Camping Les Garennes in Bretagne; Camping les Dunes in Aquitaine; Camping International La Rochelle in Poitou-Charentes; en Camping Paradis in Provence-Alpes-Côte d'Azur.
Ben beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn veel campings in Frankrijk die het hele jaar open zijn, maar de beschikbaarheid van diensten (zoals douches en toiletten) kan beperkt zijn of helemaal niet beschikbaar tijdens het laagseizoen. Enkele populaire campings in Frankrijk die het hele jaar door geopend zijn La Croix du Vieux Pont (ten zuiden van Parijs), Camping Les Sources de Caudalie (in de wijnstreek van Bordeaux), en Camping International de Calvi (aan de Corsicaanse kust).
Justin beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn een paar campings in Frankrijk die het hele jaar open zijn. Een daarvan is Camping la Pinède, die in Argelès-sur-Mer aan de Middellandse Zee ligt. De camping is het hele jaar geopend en biedt 180 plaatsen voor caravans, tenten en campers. Een andere camping die het hele jaar open is, is Camping Les Amandiers, gelegen in Uzès nabij de Pont du Gard en Nîmes. Er zijn 201 plaatsen voor caravans, tenten en campers. En tot slot is Camping Municipal Les Oliviers het hele jaar geopend in Vaison-la-Romaine bij de Mont Ventoux.
Mona beantwoord, 1 jaar geleden
Camping l'Océan is het hele jaar geopend en ligt op 15 minuten lopen van het strand. De camping heeft een verwarmd zwembad, gratis wifi en een bar/restaurant op het terrein. Een andere goede optie voor winterkamperen in Frankrijk is Camping du Lac de Vassivière. Deze camping is geopend van januari tot december en biedt directe toegang tot het meer met tal van activiteiten zoals zwemmen, vissen, kajakken en windsurfen. Er is ook een speeltuin, fietsverhuurwinkel en restaurant aanwezig.