VragenCategorie: LandenWelke app moet je downloaden voor reizen naar Spanje?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Welke app moet je downloaden voor reizen naar Spanje?
3 Antwoorden
Joel beantwoord, 1 jaar geleden
Als u op zoek bent naar een app om u te helpen bij uw reizen in Spanje, zou ik u aanraden de volgende twee apps te downloaden: 1. Tripadvisor - Deze app is geweldig voor het vinden van informatie over restaurants, hotels en attracties in Spanje. Je kunt beoordelingen van andere reizigers lezen, foto's en video's van bestemmingen bekijken en zelfs reserveringen maken via de app. 2. Google Translate - Deze app kan worden gebruikt om Spaanse tekst in het Engels te vertalen (en vice versa). Dit kan van pas komen als je de weg moet vragen of menu's moet begrijpen terwijl je in Spanje bent.
Lotte beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn een paar verschillende apps die u kunt downloaden voor reizen naar Spanje, afhankelijk van wat u zoekt. Als u een kaart of routebeschrijving zoekt, is Google Maps een goede optie. Als u vertaalhulp zoekt, is Google Translate ook een goede keuze. En als je op zoek bent naar informatie over dingen die je kunt doen en zien in Spanje, kan de TripAdvisor-app handig zijn.
Mercedes beantwoord, 1 jaar geleden
Er zijn een paar verschillende apps die u zou kunnen downloaden voor reizen naar Spanje, maar de belangrijkste is waarschijnlijk Google Maps. Deze app zal u helpen uw weg te vinden in de verschillende steden en dorpen in Spanje, en hij heeft ook offline functionaliteit zodat u hem ook kunt blijven gebruiken als u niet verbonden bent met het internet. Een andere app die handig kan zijn, is TripAdvisor. Met deze app kun je beoordelingen lezen van restaurants, hotels en andere toeristische attracties in Spanje, zodat je betere beslissingen kunt nemen over waar je gaat eten en wat je gaat doen tijdens je reis. Als je ten slotte op zoek bent naar een app voor het omrekenen van valuta, ga dan voor Currency Converter van XE.