VragenCategorie: LandenWelk hotel in Berlijn centrum is geschikt om te overnachten?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Welk hotel in Berlijn centrum is geschikt om te overnachten?
4 Antwoorden
Benjamin beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn veel hotels in het centrum van Berlijn die geschikt zijn voor een overnachting. Enkele van de populairdere zijn het Maritim proArte Hotel, het Westin Grand Berlin en het Andels by Vienna House. Als u iets goedkopers zoekt, zijn er ook veel hostels en Airbnb's waar u uit kunt kiezen.
Niva beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn een aantal hotels in het centrum van Berlijn die geschikt zijn voor een overnachting. Enkele van de populairdere zijn het Hilton Berlin, het Adlon Kempinski Berlin en het Regent Berlin. Er zijn echter ook een aantal goedkopere opties beschikbaar als u wat geld wilt besparen.
Chelsea beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn veel goede hotels in het centrum van Berlijn, maar als u op zoek bent naar iets betaalbaars en comfort, zou ik het Motel One Berlin-Tiergarten aanraden. Het ligt dicht bij veel van de belangrijkste toeristische attracties, en het heeft een echt modern en stijlvol design. Bovendien is het personeel super vriendelijk en behulpzaam.
Mona beantwoord, 2 jaar geleden
Als u op zoek bent naar een hotel in het centrum van Berlijn, zou ik het NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse aanbevelen. Het is een prachtig hotel met uitstekende faciliteiten en een ideale locatie, dicht bij veel van de beste bezienswaardigheden van de stad.