VragenCategorie: ReizenWelk ANWB abonnement heb ik?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Welk ANWB abonnement heb ik?
3 Antwoorden
Ana beantwoord, 2 jaar geleden
U heeft een ANWB-abonnement als u lid bent van de ANWB. De organisatie kent verschillende soorten lidmaatschappen, waaronder die voor particulieren, gezinnen en studenten. Als u niet zeker weet of u lid bent van de ANWB, kunt u uw lidmaatschapsstatus controleren op de website van de organisatie. Daar vind je ook informatie over de verschillende soorten lidmaatschappen die er zijn.
Joey beantwoord, 2 jaar geleden
Als u lid bent van de ANWB, heeft u een abonnement waarmee u toegang heeft tot de volgende diensten: pechhulp, verzekeringsdekking, rechtsbescherming en korting op diverse producten en diensten. Kijk voor meer informatie op de website van de ANWB of neem contact op met de klantenservice van de ANWB.
Jenny beantwoord, 2 jaar geleden
U heeft het Campingabonnement. Het Campingabonnement biedt onbeperkt gebruik van alle campings en bungalows van het Nederlandse ANWB-netwerk. Er zijn ongeveer 900 campings en bungalows beschikbaar, waarvan de meeste geopend zijn van Pasen tot eind september. Veel plaatsen kunnen tot 11 maanden van tevoren worden gereserveerd. U ontvangt ook een gratis gids met kampeertips en een overzicht van alle campings en bungalows.