VragenCategorie: LandenWat moet je meenemen op je reis naar Nederland?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wat moet je meenemen op je reis naar Nederland?
3 Antwoorden
Tim beantwoord, 2 jaar geleden
Er zijn een paar dingen die u zeker mee moet nemen als u naar Nederland reist, zoals uw paspoort, tickets en geld. U moet er ook voor zorgen dat u wat kleding meeneemt voor het weer, want in de winter kan het behoorlijk fris zijn. Daarnaast is het misschien een goed idee om een kaart van de stad of regio die u bezoekt mee te nemen, evenals een basiskennis van Nederlandse zinnen om u te helpen. Vergeet ten slotte niet uw camera mee te nemen! Er zijn veel mooie bezienswaardigheden in Nederland.
Jacob beantwoord, 2 jaar geleden
1. Warme kleren - Het zal kouder zijn dan u verwacht, zelfs in de zomer. 2. Een sjaal en een muts - De wind kan zeer sterk zijn, en u zult uw hoofd en nek willen beschermen. 3. Goede wandelschoenen - Nederland is een land van fietsers en wandelaars, dus je moet voorbereid zijn op stevige wandelingen. 4. Kaart van Amsterdam - Download er een voordat je gaat, of pak er een als je in de stad aankomt, zodat je gemakkelijk je weg kunt vinden. 5. Geld - Euro's zijn de munteenheid in Nederland.
Johannes beantwoord, 2 jaar geleden
Afhankelijk van de tijd van het jaar waarin u reist, moet u verschillende dingen meenemen. In de winter neem je best een jas, muts en handschoenen mee. In de zomer neem je best een korte broek en een t-shirt mee. Andere benodigdheden zijn: paspoort, tickets, geld, telefoonoplader. U kunt ook een kaart van Nederland en wat snacks/water voor onderweg meenemen.