VragenCategorie: LandenWat kost een vakantie naar Turkije?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Wat kost een vakantie naar Turkije?
3 Antwoorden
Erwin beantwoord, 1 jaar geleden
Een vakantie naar Turkije kan in prijs variëren, afhankelijk van de gekozen activiteiten en de tijd van het jaar waarin u het land bezoekt. Over het algemeen kan een budgetbewuste reiziger ongeveer $600 uitgeven voor een week vakantie in Turkije, inclusief accommodatie, vervoer, enkele maaltijden en sightseeing. Wie echter de voorkeur geeft aan luxere accommodaties of van plan is uitgebreider te gaan toeren, kan gemakkelijk 2000 dollar of meer per week uitgeven. Een ding om in gedachten te houden is dat de Turkse lira (TL) niet zo sterk is als de Amerikaanse dollar (USD), dus bij het omrekenen van prijzen van TL naar USD moet u een goede valutacalculator gebruiken. Bijvoorbeeld, op het moment van dit schrijven is 1 USD = 3,68 TL.
Justin beantwoord, 1 jaar geleden
Een vakantie naar Turkije kan een paar honderd dollar tot een paar duizend dollar kosten, afhankelijk van de mate van luxe die u wenst. Enkele van de goedkoopste opties zijn pensions of hostels, die meestal tussen de $10 en $50 per nacht kosten. Als u op zoek bent naar iets luxers, kunnen hotels in het centrum van de stad 100 tot 400 dollar per nacht kosten. En als u echt wilt uitgeven, zijn er genoeg resorts en villa's die meer dan $1000 per nacht kunnen kosten.
Ana beantwoord, 1 jaar geleden
Een vakantie naar Turkije kan een paar honderd dollar tot een paar duizend dollar kosten, afhankelijk van uw reisarrangementen, de tijd van het jaar waarin u het land bezoekt en uw comfort. Voor budgetreizigers kan Turkije een betaalbare bestemming zijn. Hostels en pensions zijn beschikbaar in de meeste grote steden, en het eten op straat is goedkoop en lekker. Middeldure hotels en restaurants zijn te vinden in toeristische gebieden, maar de prijzen zullen hoger zijn dan in niet-toeristische gebieden. Als u op zoek bent naar luxe accommodaties of eetgelegenheden, reken dan op hoge prijzen. Turkije is een groot land met diverse landschappen en bezienswaardigheden.