VragenCategorie: LandenWat kost een reis naar Amerika?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wat kost een reis naar Amerika?
3 Antwoorden
Erwin beantwoord, 2 jaar geleden
Het kan veel of weinig kosten, afhankelijk van wat u doet en waar u naartoe gaat. Als u bijvoorbeeld de grote toeristische bestemmingen wilt bezoeken, zoals New York City, Los Angeles of Orlando, dan zal uw reis waarschijnlijk duurder uitvallen dan wanneer u zich beperkt tot kleinere steden en dorpen. Ook als u op zoek bent naar budgetvriendelijke activiteiten zoals kamperen of nationale parken bezoeken, zullen uw kosten lager zijn dan wanneer u liever in hotels verblijft en uit eten gaat in restaurants. Dat gezegd hebbende, zal een reis naar Amerika gemiddeld tussen de $1.000 en $3.000 per persoon kosten. Dit is inclusief vliegtickets, accommodatie, eten, sightseeing tours enz.
Mandy beantwoord, 2 jaar geleden
Een reis naar Amerika kan sterk in prijs variëren, afhankelijk van welk deel van Amerika u bezoekt en voor hoe lang. Over het algemeen is een reis naar Amerika echter niet goedkoop. Enkele van de goedkoopste opties om naar Amerika te reizen zijn vliegen naar grote steden als New York City of Los Angeles en dan een auto huren of het openbaar vervoer gebruiken om je te verplaatsen. Ook zijn er altijd bus- en treinreizen door het hele land. Deze tours zijn over het algemeen veel betaalbaarder dan het huren van een auto en stellen toeristen in staat om veel verschillende delen van Amerika te zien zonder zich zorgen te hoeven maken over het navigeren over de wegen.
Frank beantwoord, 2 jaar geleden
Een reis naar Amerika kan veel of weinig kosten, afhankelijk van hoe je reist en wat je doet terwijl je er bent. Sommige mensen kiezen ervoor om de belangrijkste toeristische bestemmingen van Amerika te bezoeken, zoals New York City of Los Angeles, en die reizen kunnen duur zijn. Er zijn echter ook veel betaalbare opties voor wie meer van het land wil verkennen. Zo kost een busticket van New York City naar Washington D.C. ongeveer 30 dollar, en een vlucht van Los Angeles naar Las Vegas kost slechts 50 dollar. Er zijn ook veel gratis dingen te doen in de Amerikaanse steden en dorpen.