VragenCategorie: LandenWat kost een camping in Nederland?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wat kost een camping in Nederland?
4 Antwoorden
Gaby beantwoord, 2 jaar geleden
Campings vragen meestal ongeveer €10-13 per persoon per nacht voor een tent. Sommige stadscampings bij Amsterdam en Rotterdam rekenen €17,50 per persoon per nacht inclusief een 2-persoonstent, luchtbed en fietshuur. Meer informatie over kampeerprijzen vindt u op de website van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen.
Mona beantwoord, 1 jaar geleden
Kamperen in Nederland kost 5 tot 15 euro per nacht, afhankelijk van de tijd van het jaar en de voorzieningen die de camping biedt. De meeste campings hebben douches en toiletten, evenals plekken om eten te koken en af te wassen. Sommige campings hebben ook een kleine supermarkt, een speeltuin en/of een zwembad.
Benjamin beantwoord, 1 jaar geleden
Kamperen in Nederland is relatief goedkoop. Voor ongeveer €10-15 per nacht vindt u een camping met toilet en douche. Er zijn ook een aantal campings die luxere accommodaties aanbieden, zoals hutten en chalets, voor ongeveer €50-€60 per nacht. Als u gratis wilt kamperen, zijn er ook voldoende mogelijkheden.
Mercedes beantwoord, 1 jaar geleden
Kamperen in Nederland kost tussen de 5 en 25 euro per nacht, afhankelijk van het soort camping en de voorzieningen die het biedt. Sommige campings in Nederland worden door de gemeente beheerd en bieden zeer eenvoudige voorzieningen, zoals een toilet, douche en wasruimte. Deze campings rekenen doorgaans ongeveer 5 tot 10 euro per nacht. Andere campings zijn particulier eigendom en bieden een groter aantal faciliteiten, zoals elektrische aansluitingen, een speeltuin, zwembad, restaurant en winkel. Deze campings rekenen doorgaans ongeveer €15-€25 per nacht.