VragenCategorie: LandenWat kost een camping in Duitsland?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wat kost een camping in Duitsland?
4 Antwoorden
Lucas beantwoord, 2 jaar geleden
Kamperen in Duitsland kost gewoonlijk ongeveer 10-15 euro per nacht, afhankelijk van de camping en de aangeboden faciliteiten. Sommige campings hebben ook een gereduceerde prijs voor kinderen. De meeste campings hebben een aantal verschillende soorten accommodatie, van plaatsen voor tenten en campers tot chalets en zelfs boomhutten. De faciliteiten omvatten meestal een doucheblok, toiletten, afwasruimte en soms een bar of restaurant. Sommige campings bieden ook speeltuinen, zwembaden en andere activiteiten voor kinderen.
Andy beantwoord, 2 jaar geleden
Kamperen in Duitsland kost ongeveer 10-15 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen en de locatie. Sommige campings zijn inclusief een gratis toegangskaart voor een lokaal zwembad of een andere nabijgelegen attractie. Op de meeste campings kunt u tegen een toeslag van ongeveer 3 tot 5 euro per nacht gebruikmaken van een elektriciteitsaansluiting. Wi-Fi is niet altijd beschikbaar, maar als het er is, is het meestal gratis. Kamperen in Duitsland is een geweldige manier om het land te verkennen met een budget, en er zijn tal van mooie campings om uit te kiezen.
Tessa beantwoord, 2 jaar geleden
Kamperen in Duitsland kost 5 tot 22 euro per nacht, afhankelijk van het soort camping en de voorzieningen die het biedt. Sommige campings hebben een elektriciteits- en wateraansluiting, WiFi, speeltuinen en minigolfbanen. Andere zijn eenvoudiger en hebben alleen een toiletgebouw, douchefaciliteiten en een plek om uw camper te parkeren of uw tent op te zetten.
Petrus beantwoord, 2 jaar geleden
Kamperen in Duitsland kan variëren van gratis tot ongeveer 30 euro per nacht, afhankelijk van het terrein en de voorzieningen die het biedt. In het algemeen geldt: hoe centraler een camping is gelegen, hoe duurder hij zal zijn. Veel van de Duitse campings worden beheerd door de Duitse campingvereniging (DeutscherCampingclub), die een doorzoekbare online database heeft van de aangesloten campings. U kunt ook campings vinden via andere websites zoals www.camping.de of www.eurocampings.eu.