VragenCategorie: ReizenWat kost backpacken in Indonesie?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wat kost backpacken in Indonesie?
3 Antwoorden
Mercedes beantwoord, 2 jaar geleden
Zoals met elke bestemming, zullen de kosten van backpacken in Indonesië variëren, afhankelijk van uw individuele reisstijl en voorkeuren. Maar over het algemeen kun je verwachten dat je ongeveer $30-$40 per dag uitgeeft als je een budget hebt. Dit dekt de kosten van accommodatie, eten, vervoer en activiteiten. Natuurlijk, als u zich wilt uitleven op luxe accommodatie of maaltijden, of veel extreme sporten of activiteiten wilt doen, dan zullen uw dagelijkse kosten hoger zijn.
Negesty beantwoord, 2 jaar geleden
Backpacken in Indonesië kan een ongelooflijk betaalbare manier van reizen zijn, afhankelijk van de gekozen bestemming en stijl van reizen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in sommige delen van het land accommodatie te vinden voor slechts $5 per nacht, en maaltijden kunt u krijgen voor minder dan $2. Het openbaar vervoer is ook relatief goedkoop, met de meeste Enclaves die minder dan een dollar per dag kosten Dat gezegd hebbende, is het belangrijk te onthouden dat Indonesië een uitgestrekt land is dat bestaat uit veel verschillende eilanden en culturen, dus de prijzen kunnen van plaats tot plaats sterk verschillen. Bali bijvoorbeeld is een populaire toeristische bestemming die de neiging heeft duurder te zijn dan andere delen van Indonesië.
Ben beantwoord, 2 jaar geleden
De kosten van backpacken in Indonesië hangen echt af van uw stijl en waar u heen gaat. Sommige reizigers geven heel weinig uit, terwijl anderen hun geld verbrassen. Vanuit mijn eigen ervaring zou ik zeggen dat een goedkope optie zou zijn om te Couchsurfen en alleen lokaal voedsel te eten. Een duurdere optie zou zijn om in hostels of pensions te verblijven, vaker uit eten te gaan, alcohol te drinken, en meer toeristische activiteiten te ondernemen. Over het algemeen kun je rondkomen met ongeveer 20-30 dollar per dag als je voorzichtig bent Natuurlijk zullen er altijd extremen zijn. Als u in luxe resorts verblijft en zich te buiten gaat aan alle mogelijke activiteiten, kunnen uw kosten gemakkelijk de pan uit rijzen.