VragenCategorie: backpackenWat is het beste soort rugzak om te gebruiken tijdens het backpacken?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Wat is het beste soort rugzak om te gebruiken tijdens het backpacken?
3 Antwoorden
Olivia beantwoord, 1 jaar geleden
Ik denk dat een rugzak met veel opbergvakken het beste is voor backpacken. Je hebt veel verschillende dingen bij je en het helpt als je verschillende opbergvakken hebt om al je spullen in op te bergen. Daarnaast is het ook belangrijk om er eentje te kiezen met een goed, stevig en comfortabel draagsysteem, zodat je de hele dag comfortabel kan reizen.
Niva beantwoord, 1 jaar geleden
Ik beveel een rugzak aan met veel compartimenten, aangezien het meer ruimte biedt om al je items te organiseren. Voor lange reizen of avontuurlijke activiteiten raad ik een rugzak aan die een stevige constructie heeft, waardoor hij bestand is tegen ruig terrein. Verder is een rugzak met verstelbare schouderbanden belangrijk, zodat je zelf kunt bepalen welke gewichtsverdeling je prettig vindt. Kortom, kijk naar stevigheid, ruimte en de juiste verdeling van gewicht in een rugzak voor het backpacken.
Mercedes beantwoord, 1 jaar geleden
Voor mij is de beste soort rugzak voor het backpacken een degelijke en comfortabele dagrugzak. Je wilt een rugzak die je kan gebruiken om knus en comfortable te dragen, maar ook wat tegen een stootje kan. Zorg ook voor een verstelbaar en comfortabel schouderriemsysteem, vooral als je veel kilometers moet lopen met je tas.