VragenCategorie: LandenWat heb je nodig voor reizen naar Egypte?
Gast Staf gevraagd, 1 jaar geleden
Wat heb je nodig voor reizen naar Egypte?
3 Antwoorden
Franky beantwoord, 1 jaar geleden
Een geldig paspoort en visum zijn vereist voor reizen naar Egypte. Toeristen uit de meeste landen kunnen bij aankomst een visum krijgen, maar sommige Oost-Afrikaanse landen moeten vooraf een visum aanvragen. Voor de meest actuele informatie kunt u terecht bij de Egyptische ambassade of het consulaat in uw land. Een gele koorts vaccin is verplicht voor alle reizigers ouder dan negen maanden die komen uit landen met een risico op gele koorts overdracht.
Xaviera beantwoord, 1 jaar geleden
Paspoort. Visum (tenzij je uit een visumvrij land komt). Geld. Een goede instelling. Egypte is een geweldig land, en ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een exotische reisbestemming. Wees je er alleen van bewust dat je, zoals bij elk ander land, een aantal dingen in gedachten moet houden voordat je gaat. Zorg ervoor dat je een geldig paspoort en visum hebt (indien nodig), en neem voldoende lokale valuta mee - bij voorkeur in kleine biljetten, zodat je gemakkelijk voor dingen kunt betalen zonder een grote rekening te hoeven breken.
Jan beantwoord, 1 jaar geleden
Voor reizen naar Egypte heeft u een geldig paspoort en visum nodig. Een visum is niet nodig voor Amerikaanse burgers die minder dan drie maanden in Egypte verblijven. Het is ook raadzaam om een geldig retourticket en bevestiging van hotelreserveringen te hebben.