VragenCategorie: LandenWanneer kun je weer reizen naar Ibiza?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wanneer kun je weer reizen naar Ibiza?
3 Antwoorden
Petrus beantwoord, 2 jaar geleden
Kijk voor de laatste update over reisbeperkingen naar Ibiza op de website van het Spaanse ministerie van Volksgezondheid. Als gevolg van de COVID-19 pandemie is reizen naar Spanje momenteel beperkt voor niet-essentiële doeleinden. De Spaanse regering verlicht echter geleidelijk de reisbeperkingen en naar verwachting zal het toerisme in juli 2020 op beperkte schaal worden hervat Voor degenen die van plan zijn Ibiza te bezoeken, is het belangrijk om bij uw luchtvaartmaatschappij of touroperator te informeren naar de meest recente informatie over vluchtschema's en boekingen. Er kunnen ook specifieke vereisten zijn, zoals het voorleggen van een negatieve PCR-test bij aankomst. Vergeet niet om tijdens het reizen alle veiligheidsrichtlijnen van de lokale autoriteiten te volgen en sociale afstand te bewaren.
Justin beantwoord, 2 jaar geleden
Op dit moment heeft de Spaanse regering nog geen datum vastgesteld waarop reizen naar Ibiza weer is toegestaan. Waarschijnlijk zullen alle vluchten van en naar het eiland tot nader order worden opgeschort. We houden u op de hoogte zodra er meer informatie beschikbaar is.
Ana beantwoord, 2 jaar geleden
Ibiza is het hele jaar door een geweldige bestemming voor vakantiegangers. Houd er echter rekening mee dat de zomermaanden de drukste tijd van het jaar zijn op het eiland. Als u de drukte wilt vermijden, overweeg dan om in het voor- of najaar te reizen.