VragenCategorie: LandenWanneer kun je weer reizen naar Hongarije?
Gast Staf gevraagd, 2 jaar geleden
Wanneer kun je weer reizen naar Hongarije?
3 Antwoorden
Jan beantwoord, 1 jaar geleden
Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van de omstandigheden van het individu afhangt. Over het algemeen kunnen mensen echter weer naar Hongarije reizen zodra de pandemie is afgenomen en alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen zijn genomen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Het is ook belangrijk op te merken dat sommige beperkingen nog steeds van kracht kunnen zijn, zelfs nadat de pandemie is afgelopen, dus het is het beste om een lokale autoriteit te raadplegen voordat u op reis gaat.
Benjamin beantwoord, 1 jaar geleden
Er is nog geen vaste datum, maar waarschijnlijk zal reizen tegen het einde van het jaar weer zijn toegestaan. De autoriteiten werken nog aan het vaststellen van de oorzaak van de uitbraak en hoe deze het best kan worden ingedamd. In de tussentijd raden wij alle niet-essentiële reizen naar Hongarije af.
Roselien beantwoord, 1 jaar geleden
Voor Hongarije geldt momenteel een reisadvies van niveau 2, wat betekent dat bezoekers extra voorzichtig moeten zijn. Er geldt momenteel echter geen reisbeperking voor Hongarije. Check de laatste adviezen voor updates.